Conflictbemiddeling en scheiding

Onze echtscheidingsspecialiste, Carla de Witte-Willemse helpt jou en je ex-partner een rustig gesprek te voeren en goede afspraken te maken. Onpartijdig en zonder inhoudelijke bemoeienis. Zo los je het samen netjes op.

Minder stress, tijd en geld

Een rechter wijst een winnaar en een verliezer aan. Bij bemiddeling zijn er echter alleen winnaars. Daar wordt iedereen gelukkiger van. Vooral als je na een scheiding nog veel met de ander te maken hebt, bijvoorbeeld als er kinderen in het spel zijn. Ook is bemiddeling sneller en goedkoper dan juridische procedures en rechtszaken. Kortom, conflictbemiddeling kost je minder stress, tijd én geld.

Inhoud bemiddelingsgesprek

Carla houdt rekening met jouw mening en gevoelens én die van je ex-partner. Zij heeft aandacht voor de achtergrond van de huidige situatie, de omgang met elkaar en voor zaken die niet kunnen wachten. Daarna komen onderwerpen als huisvesting, vermogensverdeling, partner- en kinderalimentatie, pensioenrechten en het ouderschapsplan op tafel. In een scheidingsconvenant worden alle afspraken vastgelegd.