Help jij Team Naalden ook naar de top?

1478
Team Naalden naar de TOP

“Afgelopen jaar was voor ons gezin een heftig jaar. Bij papa werd de diagnose nierkanker gesteld. Een periode van grote onzekerheid volgde. Tot op heden is er nog geen genezing mogelijk bij deze vorm. Onze hoop is gevestigd op baanbrekend onderzoek. Omdat de Alpe d’HuZes veel geld doneert voor onderzoek wil ik hier graag mijn steentje aan bijdragen.”

Thijs Naalden

Jaarlijks krijgen in Nederland ongeveer 100.000 mensen de diagnose kanker. In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker is ontstaan, om te zetten in kracht. Dit wordt gedaan door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het onmogelijke te verleggen.

Team Naalden naar de TOP

Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaat het Team Naalden naar de TOP samen met duizenden andere deelnemers op donderdag 1 juni 2017 de uitdaging aan om zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. Zij hebben één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker.

Help jij ook mee?

Team Naalden naar de TOP doet zijn best om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Op 1 juni leveren zij een fysieke inspanning door de Alpe d’Huez te beklimmen en E&L Notarissen levert hiervoor een financiële bijdrage. Jij ook?

Bekijk de speciale pagina van Thijs en Team Naalden naar de TOP voor meer informatie en donatie:

Thijs Naalden

Thijs is het helemaal klaar voor. Like ook de Facebookpagina en blijf zo op de hoogte!