“Er is sprake van een goed op elkaar ingespeeld team, waar ik graag weer deel van uitmaak”

1662
Hellen de Bie toegevoegd notaris
⏰ Leestijd: 1 minuut

Voor sommigen is kandidaat-notaris Hellen de Bie geen onbekende. Eerder heeft zij al 11 jaar bij E&L Notarissen gewerkt. Na een kleine uitstap van 2 jaar zijn wij verheugd dat zij terugkeert op het E&L nest. Vanaf 1 januari 2018 komt zij het team weer versterken.

De specialisatie van Hellen

Hellen is na de afronding van haar studie notarieel recht in 2004 als kandidaat-notaris aan de slag gegaan bij E&L Notarissen. Van 2015 t/m 2017 heeft zij als kandidaat-notaris gewerkt bij twee andere notariskantoren in Breda en Oosterhout.

Haar specialisatie is personenrecht en familierecht en is op haar lijf geschreven. Zij is van nature sociaal, betrokken, begripvol en breed geïnteresseerd. Deze eigenschappen komen goed van pas tijdens haar persoonlijke gesprekken met haar klanten, waarin zij staat voor een losse, informele aanpak. Zij vindt het belangrijk dat de lastige materie in normale woorden wordt uitgelegd.

Naast haar werk tennist en leest Hellen graag en brengt zij haar vrije tijd door met haar gezin en vrienden en houdt daarbij van heerlijk eten met goede wijn.

Welkom terug Hellen en heel veel werkplezier in het team van E&L Notarissen.