Notarieel advies voor elk budget?

2845
⏰ Leestijd: 2 minuten

Bij E&L Notarissen vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Of je nu een groot of klein budget hebt. E&L Notarissen biedt hiervoor drie serviceniveaus.

Ons eerste label E&L Notarissen staat garant voor persoonlijke service. Je kiest dan voor een ontzorgende notaris die persoonlijk met je meedenkt, van eenvoudige akten tot volledig maatwerk. Je kunt met ons afspreken op ons kantoor, op het bedrijf of bij jou thuis. Je hebt één vast aanspreekpunt vanaf de eerste kennismaking tot en met de ondertekening.

Ons tweede label draagt de naam Easynotary.nl. Je kiest voor Easynotary.nl als je zoveel mogelijk digitaal en voordelig een standaard akte wenst. Van een eenvoudige eigendomsoverdracht van een huis tot een standaard samenlevingscontract. Je vult jouw wensen en gegevens online in via www.easynotary.nl en wij stellen de conceptakte op, die je per e-mail ontvangt. Bij akkoord volgt persoonlijke ondertekening van de akte op ons kantoor.

Doehetzelfnotaris.nl is ons derde label. Om sommige zaken te regelen, ben je wettelijk verplicht een notaris in te schakelen. Denk aan het maken van een testament of het oprichten van een BV. Door zelf het voorwerk te doen op www.doehetzelfnotaris.nl kun je fors besparen op de notariskosten. Onze tarieven behoren tot de laagste in Nederland.

Onze 5 notarissen verwelkomen iedereen met een behoefte aan notarieel advies en jij bepaalt zelf de hoogte van de notariskosten! Wij adviseren je graag over huis en hypotheek, familierecht, erfrecht en ondernemingsrecht. We hopen je snel te mogen ontmoeten.

team-rob

 

 

 

 

Mr. Rob van den Eijnden

Notaris