Overig

Kantoor Breda

Vanaf 1 maart 2017 bieden wij onze fullservice notariële diensten niet meer aan in Breda doch uitsluitend vanuit ons kantoor in Etten-Leur, zoals u dat van ons gewend bent. Mevrouw mr. Lilian de Roy van Zuidewijn-Minis zet haar praktijk als notaris te Breda vanaf 1 maart 2017 zelfstandig en onder haar eigen naam voort op het gebied van Ondernemingsrecht en Personen- en familierecht. Voor contact met mr. Lilian de Roy van Zuidewijn-Minis kunt u mailen naar: lilian@deroylegal.nl.

 

Protocol mr. P.H. Greving

Vanwege het ontslag van mr. P.H. Greving als notaris te Etten-Leur is per 1 december 2013 Notariskantoor Greving (Markt 48 te Etten-Leur) gesloten.

Omdat de gepasseerde notariële akten en het bijbehorende archief onder een notaris moeten berusten heeft het Ministerie van Veiligheid en Justitie besloten om het protocol van notaris Greving toe te voegen aan mr. Rob van den Eijnden, notaris en partner bij E&L Notarissen.

Dit betekent dat de originele notariële akten, die destijds door notaris Greving én ook door zijn ambtsvoorganger, notaris mr. R.J.M.G. Schijns, zijn ondertekend, inclusief bijbehorend archief, op ons kantoor bewaard blijven.