Home Ondernemer

Ondernemer

Notarisdiensten voor kleine en grote ondernemingen

Ondernemen is leuk, spannend en risicovol. Geen dag is hetzelfde. De ene dag richt je een bedrijf op. Je huurt of koopt een pand. Of je besluit aandelen over te dragen. De andere dag sta je voor een reorganisatie of verkeer je in conflict met een zakelijke relatie. Elke dag draait om vooruitkijken, keuzes maken en beslissingen nemen. Aan bijna alles kleeft een juridisch, fiscaal of financieel gevolg. Gelukkig staat E&L Notarissen altijd paraat.

Vrij van juridische zorgen

Ben je een starter? Werk je bij een grote, internationale onderneming? Of heb je een boerenbedrijf? Dan ben je van harte welkom bij E&L Notarissen. Wij beantwoorden al je vragen over ondernemingsrecht, vastgoedrecht en agrarisch recht. En terwijl wij ons bezighouden met de juridische kwesties van je onderneming, heb jij je hoofd en handen vrij om je tijd en energie in je bedrijf, medewerkers en klanten te steken.

 

Ondernemingsrecht

Goed ondernemerschap staat of valt met het nemen van de juiste beslissingen. Sta je op het punt een bedrijf te starten, over te dragen of te beëindigen? Overweeg je een fusie, splitsing of reorganisatie?

Lees meer

Vastgoedrecht

Wil je een bedrijfspand kopen? Heb je ondersteuning bij projectontwikkeling nodig? Overweeg je een gebouw te splitsen om de ruimtes apart te kunnen verkopen? De (aan)koop en (ver)huur van percelen, winkels, horeca- en bedrijfspanden gaan verder dan grond en stenen.

Lees meer

Agrarisch recht

Hectiek in het buitengebied. Landbouwgrond wordt natuur. Stadsmensen verhuizen naar het platteland. Boerenbedrijven stoppen, breiden zelfstandig uit of zoeken samenwerking.

Lees meer

Zakelijke conflictbemiddeling

Onenigheid met een vennoot, huurder of leverancier komt regelmatig voor. Houdt het conflict lang aan of dreigt het uit de hand te lopen?

Lees meer

Heb je juridische vragen?

Bel voor juridische vragen ons kantoor in Etten-Leur 076 – 503 45 57 of mail naar info@elnotarissen.nl. Je hoort snel van ons.

Call Now Button