Home Particulier

Particulier

Notarisdiensten voor particulieren

Het leven is kort, maar vol ervaringen. Leuke en minder leuke gebeurtenissen wisselen elkaar af. Je trouwt, koopt je ideale huis en krijgt kinderen. Je verliest een dierbare of maakt een scheiding mee. Stuk voor stuk emotionele hoogte- en dieptepunten die vaak ook een rationele, juridische kant hebben. Wij nemen die kant graag voor onze rekening.

Vrij van juridische zorgen

E&L Notarissen laat je zorgeloos van dat mooie, nieuwe hoofdstuk in je leven genieten. Of laat je juist rustig je verlies verwerken, wetende dat alles wettelijk uitstekend geregeld is. Voor nu en in de toekomst. Want daar zorgen wij voor. Met oprechte betrokkenheid, persoonlijk advies, heldere documenten en een vlotte afwikkeling.

Huis en hypotheek

Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven. Dat is gemiddeld 1 keer in de 10 jaar. Zo’n verhuizing gaat samen met de verkoop of verhuur van je oude, vertrouwde woning. En met de aankoop van het huis van je dromen!

Lees meer

Familie en relaties

Op een bepaald moment in je relatie denk je serieus na over een toekomst met elkaar. Misschien ga je samenwonen, besluit je te trouwen of kies je voor geregistreerd partnerschap. Spannende, emotionele stappen. Net als scheiden of het verbreken van een relatie.

Lees meer

Testament en erfenis

Maar liefst 1 op de 3 erfenissen leidt tot ruzie. Ruzie die in 75% van de gevallen de familiebanden blijvend schaadt én de afwikkeling van de nalatenschap vertraagt.

Lees meer

Persoonlijke conflictbemiddeling

Jij en je partner hebben besloten om uit elkaar te gaan. Samen praten leidt van kwaad tot erger. De emoties lopen hoog op. Het inschakelen van een onafhankelijke bemiddelaar biedt je een uitweg en leidt vaak tot een eerlijke, praktische scheiding.

Lees meer

Heb je juridische vragen?

Bel voor juridische vragen ons kantoor in Etten-Leur 076 – 503 45 57 of mail. Je hoort snel van ons.

Call Now Button