Ons kantoor

Een vlot, open en allround notariskantoor. Voldoende groot voor scherpe, deskundige analyses en klein genoeg voor een warme betrokkenheid bij en een oprechte interesse in onze klanten. Dát is E&L Notarissen.

We adviseren je graag over personen- en familierecht, erfrecht, ondernemingsrecht, particulier en commercieel vastgoed.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Contact
Ons team, onze kracht!
Wij stellen ons graag aan je voor.

Guus Goerée, notaris

Guus is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, (her)ontwikkeling en turnkey projecten. Daarnaast is hij gespecialiseerd in (fiscaal) vastgoedrecht en hij probeert tot (belasting)besparende oplossingen te komen. Zijn cliënten bestaan voornamelijk uit beleggers en ontwikkelaars die hij behalve juridisch ook op strategisch gebied adviseert.
De benodigde kennis vergaarde Guus na zijn universitaire loopbaan via de Grotius Opleiding Onroerend Goed en de MasterCourse Vastgoed Fiscaal aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Daarnaast beleeft Guus ook veel plezier aan het meer ambachtelijke deel van het notariaat, het passeren van de akten. Grote kans dus dat je hem bij E&L Notarissen aan tafel treft als daar voor jou het grote moment plaats gaat vinden!

Hellen de Bie-van Seters, notaris

Hellen is inmiddels zo’n 20 jaar aan kantoor verbonden. Eerst als kandidaat-notaris, vervolgens als toegevoegd notaris. Op 31 januari 2020 heeft zij bij de Rechtbank in Den Bosch de eed afgelegd en is zij benoemd tot notaris. Sindsdien is Hellen mede-eigenaar van E&L Notarissen.

Hellen neemt voornamelijk zaken voor haar rekening met betrekking tot personen- en familierecht, erfrecht en estate planning. Zij heeft diverse verdiepende opleidingen op die gebieden gevolgd, zoals een opleiding tot mediator, estate planning specialist en leergangen op het gebied van executele en levenstestamenten.

Graag neemt Hellen de drempel weg richting het notariaat en zorgt zij ervoor dat ingewikkelde constructies makkelijk worden toegelicht. Daarnaast passeert ze graag akten op het gebied van onroerend goed.

Zij houdt van lezen, yoga en hardlopen.

carla de witte-willemse

Carla de Witte-Willemse, toegevoegd notaris en gecertificeerd EPN estate planner

Juridisch specialist in personen- en familierecht, estate planning en erfrecht, lid van de notariële vereniging EPN (Estate Planners Notariaat).

Carla maakt ingewikkelde juridische zaken graag verrassend eenvoudig en legt deze uit in simpele en heldere taal. Klanten kunnen in alle vertrouwen hun verhaal bij haar kwijt. Graag denkt Carla in duidelijke oplossingen, niet alleen juridisch maar ook fiscaal. Vanuit de estate-planning met de focus om klanten te helpen hun vermogen belastingtechnisch zo gunstig mogelijk (binnen de wettelijke kaders) over te dragen aan de volgende generatie. Nadenken en meedenken in (on)mogelijkheden van jouw specifieke situatie is waar zij dagelijks haar tanden in zet. Met haar directe aanpak houdt Carla haar klanten graag een spiegel voor. Ze is hartelijk, voortvarend en praktisch ingesteld, daarom zijn klanten zo tevreden over haar.

Sinds 2008 versterkt Carla het team van E&L Notarissen. Ze studeerde Nederlands Recht, Notarieel Recht, Estate Planning, Mediation en Notariële Scheidingsbemiddeling.

In haar vrije tijd leest Carla graag. Ook houdt ze van reizen, koken, haar gezin en de vrienden om haar heen.

Remy Jansen, kandidaat-notaris

Remy is sinds 2015 kandidaat-notaris en sinds de zomer van 2022 werkzaam bij E&L Notarissen. Remy is een enthousiaste, allround kandidaat-notaris, die zich met veel plezier en interesse verdiept in het commercieel vastgoed.

Remy is betrokken, hij kan zich goed inleven in de positie van cliënten en het geeft hem energie en plezier om op zoek te gaan naar de voor u best passende oplossing.

Naast het voorbereiden van akten heeft Remy regelmatig afspraken met cliënten, waardoor het goed zou kunnen dat u hem persoonlijk leert kennen. Tot ziens op ons kantoor!

Onroerend goed
anke soeters

Anke Soeters 

notarisklerk

e-mail

Annabel de Jong

notarieel medewerker

e-mail
annemiek braspenning

Annemiek Braspenning

notarisklerk

e-mail

Karin Reniers

notarisklerk

e-mail

Kevin van Hommel

notarisklerk

e-mail

Merian Konings

notarisklerk

e-mail
Personen- en familierecht

Josine Machielsen

notarieel medewerker

e-mail

Maartje Kruissen

notarisklerk

e-mail

Iris Kokx

notarieel medewerker

e-mail
Ondernemingsrecht

Caroline Brouwers

notarieel medewerker

e-mail

Marcella van Riel

notarieel medewerker

e-mail

Karin Heijdacker

notarieel medewerker

e-mail
Ondersteuning

Corrie Traets

boekhoudkundig medewerker

e-mail

Ilse Otten

managementassistent

e-mail

Marly Rijsdijk

telefoniste/receptioniste

e-mail

Pauline Kasteleijn

telefoniste/receptioniste

e-mail

Sabrina Hasselberg

repertorium medewerker

e-mail

Tamara Thelosen

boekhoudkundig medewerker

e-mail