Zakelijk

Ondernemen is leuk, spannend en soms risicovol. Geen dag is hetzelfde. De ene dag richt je een bedrijf op. Je huurt of koopt een pand. Of je besluit aandelen over te dragen. De andere dag sta je voor een reorganisatie of verkeer je in conflict met een zakelijke relatie.

Elke dag draait om vooruitkijken, keuzes maken en beslissingen nemen. Aan bijna alles kleeft een juridisch, fiscaal of financieel gevolg. Gelukkig staat E&L Notarissen altijd paraat met een deskundig advies.

Wij staan altijd klaar met een deskundig advies.

Ondernemingsrecht

Zakelijk advies nodig?

Bij E&L Notarissen zijn ondernemers aan een vertrouwd adres met persoonlijke aandacht. Voor bijvoorbeeld oprichting van besloten vennootschappen en herstructureringen. Wij doen dit graag in goede samenwerking met de accountant/belastingadviseur, zodat alles efficiënt verloopt.

Voor maatschappelijke organisaties in Etten-Leur en directe omgeving staan wij graag met raad en daad klaar. Voor onder meer oprichting van stichtingen en verenigingen en ook aanpassing statuten aan recente wetswijzigingen.

Meer weten? Neem contact op.

Contact
Wij zijn zeker van jouw zaak

Bij E&L Notarissen ben je aan het goede adres voor het regelen van veel verschillende zaken.

Zo ook op het gebied van ondernemingsrecht.

Commercieel vastgoed

Vastgoedadvies nodig?

E&L Notarissen heeft door haar jarenlange ervaring veel expertise op het gebied van projectontwikkeling en de particuliere en commerciële transactiepraktijk. Wij beschikken over een grote capaciteit voor het snel uitponden van bouwprojecten.

Op het vlak van de commerciële transactiepraktijk adviseren wij ook regelmatig en bieden daarin snelle, creatieve en pragmatische oplossingen waarbij zowel de juridische als fiscale aspecten in het oog worden gehouden om zo ook voor onze cliënten belasting te besparen.

Meer weten? Neem contact op.

Contact
Jaren ervaring met de kennis van nu!

Bij E&L Notarissen ben je aan het goede adres voor het regelen van veel verschillende zaken.

Zo ook op het gebied van commercieel vastgoed.