Home Ons team

Ons team

E&L Notarissen

E&L Notarissen is een vlot, open en allround notariskantoor. Voldoende groot voor scherpe, deskundige analyses en klein genoeg voor een warme betrokkenheid bij en een oprechte interesse in onze klanten. Wij adviseren je graag over familierecht, erfrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en agrarisch recht.

E&L Notarissen is toegankelijk voor particulieren en ondernemers met een klein en groot budget. Je kunt bij ons namelijk kiezen uit notarisdiensten met verschillende serviceniveaus. Zo bepaal je zelf de hoogte van de notariskosten.

Wij stellen ons team graag aan je voor

Ons notaristeam bestaat uit vier notarissen (waarvan één als toegevoegd notaris).

Mr. Drs. Hans Klaver
Notaris te Etten-Leur

Juridisch specialist in vastgoedrecht, ondernemingsrecht en estate planning. Klanten vinden Hans snel en meedenkend. Gedreven als hij is, regelt hij graag alles voor zijn klanten. Een actief buitenmens die van tennis, golf, tuinieren en de natuur houdt. Kandidaat-notaris sinds 1986. Notaris en mede-eigenaar van E&L Notarissen sinds 1999. Hans studeerde achtereenvolgens Nederlands recht, Notarieel recht, Internationaal recht en Fiscaal recht. Een indrukwekkende studietijd, gevolgd door een dito carrière.

Bekijk het LinkedIn-Profiel van Hans Klaver.
Mail Hans via h.klaver@elnotarissen.nl.

Mr. Guus Goeree

Mr. Guus Goerée
Notaris te Etten-Leur

Na zijn studie Notarieel recht en de notariële beroepsopleiding heeft Guus zich vastgebeten in het (fiscale) vastgoedrecht. De dynamiek van onroerend goed heeft een magnetisch effect op hem. Guus heeft de Grotius Opleiding Onroerend Goed met goed gevolg afgerond en hij volgde de MasterCourse Vastgoed Fiscaal aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, zodat hij zich met recht specialist mag noemen. Hij koos in 2004 voor E&L Notarissen, waar hij sinds 2013 mede-eigenaar is. Guus is een ijverige lezer, fanatieke tennisser en een echte Bourgondiër. Het ontbreekt hem niet aan een gezonde dosis humor.

Bekijk het LinkedIn-Profiel van Guus Goerée.
Mail Guus via g.goeree@elnotarissen.nl.

Mr. Hellen de Bie-van Seters
notaris te Etten-Leur, gespecialiseerd in mediation en executele

Hellen de Bie-van Seters keerde begin 2018 terug bij E&L Notarissen. Direct na haar terugkeer begon zij aan de procedure om (toegevoegd) notaris te worden. In mei 2018 werd Hellen officieel beëdigd als ‘toegevoegd notaris’ en op 31 januari 2020 als ‘notaris’ door de Kamer voor het Notariaat bij de rechtbank in Den Bosch.

Voor haar terugkeer bij E&L Notarissen was Hellen al vijftien jaar als kandidaat-notaris aan ons kantoor verbonden. Zij volgde diverse cursussen op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen, waaronder een leergang executele en mediaton opleiding.

Hellen is verantwoordelijk voor het persoon- en familierecht. Daarnaast zal zij veel onroerend goed akten passeren. Hellen vindt vooral de afwisseling in haar werkzaamheden erg leuk. Haar hobby’s zijn tennissen en lezen.

Bekijk het LinkedIn-Profiel van Hellen de Bie.
Mail Hellen via H.deBie@elnotarissen.nl.

Mr. Carla de Witte-Willemse

Mr. Carla de Witte-Willemse
Toegevoegd notaris te Etten-Leur en gecertificeerd EPN estate planner/mediator 

Juridisch specialist in personen- en familierecht, estate planning en erfrecht. Carla biedt haar klanten altijd een luisterend oor en maakt ingewikkelde zaken verrassend simpel. Klanten kunnen hun verhaal bij haar kwijt en krijgen ingewikkelde zaken simpel uitgelegd. Ze is hartelijk, praktisch en voortvarend. Daarom zijn klanten zo tevreden over haar. Sinds 2008 versterkt Carla het team van E&L Notarissen. Ze studeerde Nederlands Recht, Notarieel Recht, Estate Planning, Mediation en Notariële Scheidingsbemiddeling. Lezen doet ze dus graag. Net als koken en reizen.

Bekijk het LinkedIn-Profiel van Carla de Witte-Willemse.
Mail Carla via c.dewitte@elnotarissen.nl.

Call Now Button